سارا صفاری- در خبر روزنامه الجریده تاکید شده؛ مقامات ایرانی بارها هرگونه مذاکره با دولت ترامپ را رد کردهاند. با اینکه این اتفاق میتواند شوک بزرگی به بازار ارز ایران وارد کند اما به اعتقاد مخاطبین تجارتنیوز در صورت صحت خبر تاثیر این اتفاق نه تنها بر بازار ارز بلکه در تمام اقتصاد ایران مشهود خواهد شد.
در ادامه واکنش تعدادی از این نظرات را میخوانید:
«برای مردم و کشور امتیاز بگیرید»
«با سیاست پیش برید؟ صلح کنید. با نشستن یک گوشه و جدایی از اقتصاد جهان که نمیشه برای مردم اقتصاد ساخت.»
«اونقدر مشکلات زیاده که ۸۰درصد مردم با مشکلاتشون در حال جنگن و کاری به کارهای محرمانه ندارند»
«توروخدا مذاکره کنیدتموم بشه.ما صلح میخواییم، رفاه وآرامش . مسولین خواهشا به خاطر مردم به سمت صلح برید.واقعا دیگه رمق نداریم با این وضعیت ادامه بدیم.تو مریضی و بیکاری و درآمد افتضاح مردم این روال چیزی جز بدبختی برامون نداره»
«دهه شصتی ها تو ایران به جز جنگ و تحریم چیزی ندیدن»
«بااینشایعهسازیهادلارپاییننمیاد»
«خبر کاملا درست است، من خودم اونجا بودم زودتر بلیط گرفتم بیام سکه هامو بفروشم..»
«توروقران یه خورده هم به فکرمامردم باشین ماچه گناهی کردیم که اینقدربایدتاوان پس بدیم»
«ایشالله خبر حقیقت داشته باشه جوانها بتوانند ازدواج کنن زندگی تشکیل دهند»
«خدا کنه حقیقت داشته باشه مردم همه مشکل دارن این گرونیا و…..»
«اگر واقعیت داشته باشه جای بسیار خوشحالی داره بخدا از اینکه ثانیه به ثانیه دقیقه به دقیقه روز به روز اقلام و اجناس گرونتر میشه وجیب ملت خالی تر خسته شدیم.»
ناکارآمدی مدیریتی بیشتر از تحریم آسیب زد
با اینکه بسیاری از مخاطبان معتقدند تحریم باعث به وجود آمدن بسیاری از مشکلات معیشتشان شده اما دستهای دیگر از مخاطبان اعتقاد دارند برخی سیاستهای نادرست و ناکارآمد عامل اصلی گرفتاریهای اقتصاد کشور است.
«همه فکر می کنن شدت فشاری که الان بهشون وارد میشه به خاطر تحریمِ ولی بیشتر از نیمی از فشار بر زندگی مردم به خاطر ندانم کاری یا حتی رفتارهای منفی و عمدی برخی مسئولانه. صد تا توافق هم انجام شود تاثیر آن برای مردم حدود سی یا چهل درصدِ نه بیشتر اگر قرار است وضعیت مردم بهتر شود باید مشکلات و مسائل داخلی رفع شود»
مذاکره نکنید
در مقابل عدهای دیگر هم اعتقاد دارند که مذاکره با امریکا اشتباه است.
«از تجربه تاریخی استفاده کنید»
«یک ذره به آمریکااعتمادنکنید! دراین۴۱سال دیدید، بعدش هم خواهیم دید!»
جالب است که در این میان بخشی از مخاطبان تجارتنیوز هم معتقدند خبر روزنامه الجریده، قدیمی و مربوط به سال 97 است. البته باید توجه داشت که روزنامه الجریده کویت در میان رسانههای خاورمیانه، رسانه چندان معتبری به حساب نمیآید و معمولا هر از چند گاهی در مسائل مختلف منطقهای و جهانی گزارشهایی از این دست کار میکند و هنوز صحت و سقم این خبر مشخص نیست.
پیامهای مردم درباره این موضوع را در گزارش مذاکره محرمانه ایران و آمریکا بخوانید.
آخرین دیدگاهها